Augmented & Virtual Reality

GRATIS PRIJSOPGAVE

Laat producten of projecten tot leven komen

Wij bedenken en ontwikkelen mobiele Augmented (&Virtual) Reality 3D productcampagnes.

Augmented Reality laat producten of projecten tot leven komen. Verrijk uw productbrochures of direct marketing materiaal met Augmented Reality en grijp daarmee de aandacht van de consument of afnemer. Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden en een 3D model meer dan een tweedimensionale foto of illustratie.

​Augmented Reality toepassingen zijn bijzonder geschikt voor productpromotie. Vaak is het niet mogelijk deze producten overal en op elk tijdstip fysiek aan uw klanten te presenteren. Een makkelijk te downloaden product app met een gedetailleerd interactief 3D model kan dan uitkomst bieden. Deze is tenslotte altijd en overal beschikbaar.

Arvalley Media AR demo’s

Bekijk onze Arvalley Media Augmented Reality demo app. Met deze app laten wij de mogelijkheden zien van Augmented Reality. Stap 1) Download deze app gratis in de App Store of de Google Play Store. Stap 2) Print de markers, link staat in de app.  Stap 3) Scan de markers en beleef Augmented Reality. Zie gebouwen en meubels tot leven komen in 3D.

Kaneka Medical Products

Arvalley Media heeft in samenwerking met Artbeat (www.artbeat.nl) een AR/VR app ontwikkeld voor de Japanse Multinational Kaneka. De app laat de Crusade, een geavanceerde Micro Catheter voor hartoperaties, tot leven komen. Deze app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

TARIEF

Het bedenken, ontwikkelen en publiceren van een Augmented Reality app is uiteraard maatwerk.
Wij inventariseren graag en geheel vrijblijvend uw wensen en zullen dat vervolgens vertalen naar een heldere offerte.